N I E U W S

ACTUELE  PROJECTEN

 

Ontwerp appartementen Tilburg in de media
29. 11. 2017

Artikel van ons project in Brabants Dagblad / Verbouwing in Geldrop.

 

Patiowoning met Bed&breakfast ruimtes opgeleverd
09. 06. 2017

Het project is inmiddels bouwkundig gereed en aan de binnenzijde wordt nog hard gewerkt aan de afwerking en inrichting. Trots laten de nieuwe bewoners ons het resultaat zien na ruim een jaar verbouwen en het is echt een plaatje geworden! De grote glazen puien verbinden binnen en buitenruimtes op een verrassende manier! 

 

Aanbouw Eindhoven opgeleverd
09. 02. 2017

RAW architectuurstudio ging nog eens binnenkijken bij deze verbouwde en aangebouwde woning in Eindhoven. Er is een mooie harmonieuze woonruimte ontstaan waarin woonkamer, keuken en eetruimte een fijne plek hebben gekregen. Weer een tevreden opdrachtgever! 

 

Van winkel naar woning
15. 11. 2016

De nieuwe buitengevels van de nieuwe patiowoning met bed&breakfast ruimtes in Vught zijn gereed. Er wordt nu hard gewerkt aan de afbouw van de binnenruimtes! 

 

raw-ontwerp-woonboerderij-veghel-07

Verbouwing woonboerderij gereed
29. 10. 2016

Onze enthousiaste opdrachtgevers hebben hun recent verbouwde woonboerderij aan RAW architectuurstudio laten zien! Als je de woonboerderij binnenstapt wordt je meteen verrast door een grote trapvide met veel daglicht en werp je meteen een blik via de glazen schuifdeuren in de nieuwe woonkeuken. De bewoners vinden het heel sfeervol geworden en de metamorfose roept veel reacties op bij hun familie en vrienden. Wij mogen dus trots zijn op ons ontwerp en op onze opdrachtgevers! 

 

raw-interieurontwerp-bedrijf-02

Interieur makelaarskantoor gereed
19. 08. 2016

Het maatwerk interieur voor een makelaarskantoor in Boxtel is onlangs opgeleverd. Binnenlopende klanten voelen zich meteen thuis in het nieuw ingerichte kantoorpand. Er is nagedacht over elk detail in dit ontwerp.  Karakteristiek is de nieuwe lounge achtige opzet van de  ontvangstruimte. Loop gerust een keer binnen!

 

RAW verbouwing patiowoning Vught 35

Van winkel naar woning
15. 06. 2016

Deze week wordt de begane grond vloer gestort voor de nieuwe patiowoning met bed&breakfast ruimtes in Vught. De grote winkelhal met vrijdragende constructie wordt geheel gerenoveerd en opnieuw ingedeeld. 

 

RAW verbouwing bungalow Haaren 10

Verbouwing jaren ’60 bungalow gestart 
17. 03. 2016

De aannemer is gestart met de verbouwing van deze bungalow in Haaren. RAW architectuurstudio tekende voor het ontwerp om er een moderne look aan te geven. De woning is geheel gestript aan de binnenzijde en wordt volledig gerenoveerd.

 

RAW verbouwing Rulstraat Geldrop 02

Bijzonder schoonmetselwerk voor aanbouw in Geldrop  
01. 03. 2016

Bij de grondige verbouwing van een twee onder een kap woning in Geldrop wordt de indeling van de begane grond geheel veranderd. Voor onze enthousiaste opdrachtgevers en hun 4 kinderen hebben wij een plan gemaakt voor een moderne en eigentijdse woonruimte die perfect past bij hun leefwijze. Achter de woning is een grote aanbouw geplaatst en geintegreerd met de bestaande woning. Op de foto zichtbaar: het bijzondere metselwerk van langformaat gevelstenen wordt aangebracht door de metselaar.

 

RAW interieur makelaar Boxtel 01

Maatwerk meubilair voor makelaarskantoor  
28. 12. 2015

Een makelaarskantoor in Boxtel heeft ons bureau gevraagd om bestaande ruimtes in zijn kantoorpand opnieuw in te richten. Hiervoor hebben wij een ontwerp gemaakt en de meubelmaker is inmiddels gestart met de plaatsing van een nieuwe kastenwand. Het nieuwe meubilair, stoffering en verlichting worden binnenkort geplaatst. We zijn zeer benieuwd naar het eindresultaat van deze geweldige metamorfose!

 

Interieur drive-in woning bijna gereed 
25. 08. 2015

De verbouwing en aanbouw van een drive-in woning in Nuenen is bijna gereed. De maatwerk boekenkast, de hardglazen binnendeuren, de sfeervolle verlichting en de prachtige eiken vloer zorgen voor een echte metamorfose van de woning. De enthousiaste bewoners genieten nu al van hun nieuwe interieur! 

 

RAW aanbouw Nuenen 10 bw

Bijzonder ontwerp voor drive-in woning 
22. 06. 2015

Ons eigentijds ontwerp voor de verbouwing en aanbouw van een drive-in woning in Nuenen is in uitvoering. De complexe verbouwing omhelst een aanbouw in twee bouwlagen en een complete metamorfose van het interieur van de woonkamer, keuken, hal en trappenhuis.  Ook de nieuwe buitenruimte is ontworpen door ons bureau.

 

Bezoek aan brede school
10. 06. 2015

Ruim anderhalf jaar na de oplevering van ons ontwerp voor Kindcentrum Villa Vlinderhof in Waalwijk ziet het gebouw er nog spik en span uit. Leerkrachten, kinderen en ouders zijn enthousiast over de bijzondere ruimtelijke opzet van het gebouw en de vrolijke kleuren en geweldige sfeer in de school en kinderdagopvang. Nog steeds een grote pluim voor de architect!

Kijk hier naar de interieurfoto’s.

 

Ruwbouw gerenoveerde woning in Vught bijna gereed
15. 05. 2015

Deze twee onder een kap woning uit 1937 wordt geheel gerenoveerd. Alle buitenkozijnen worden vernieuwd en de woning wordt volledig nageïsoleerd. Aan de achterzijde is de woning uitgebouwd t.b.v. een grote woonkeuken met grote glazen puien naar de tuin. De verbouwing wordt na de bouwvak opgeleverd.

 

RAW architectuurstudio artikel Trouw 02

Verbouwen  Wie durft?
02. 05. 2015

Artikel van ons project in Trouw / Verbouwing in Geldrop.

 

RAW aanbouw bedrijfshal Son

Bouw vordert voor  uitbreiding van bedrijfshal Son
23. 02. 2015

Aannemersbedrijf Adriaanse is gestart met de bouw van de uitbreiding van bedrijfshal Machinefabriek de Kort in Son. RAW architectuurstudio heeft het bouwkundig ontwerp verzorgd en begeleidt de uitvoering. De contouren van de aanbouw tekenen zich inmiddels duidelijk af. De uitbreiding omvat een grote bedrijfshal van 6 meter hoogte met kantoorruimtes.

 

SONY DSC

Feng Shui in ontwerp verbouwing woning Geldrop
25. 02. 2015

RAW architectuurstudio heeft bij deze woning door de buitenruimte en de woonkamer op prachtige manier te combineren voor een ultiem gebalanceerd interieur en exterieur gezorgd. Op Homify is hierover een leuk artikel gepubliceerd.

 

RAW ontwerp inrichting loft Amsterdam 

Interieurbouwer start met afbouw in loft Amsterdam
15. 12. 2014

Voor een loft in de Silodam in Amsterdam heeft ons bureau een nieuwe indeling bedacht. Het ontwerp bestaat eigenlijk uit een groot blok dat midden in de woning is geplaatst waar keuken, badkamer, toilet en inloopkast in zijn opgenomen en weggewerkt. Puur en natuurlijk materiaalgebruik kenmerkt het ontwerp. De materialisatie van het blok in gerookt walnoot geeft een mooi contrast met de strakke marmoleumvloer en de originele rauwe schoonmetselwerk silowanden.

 

RAW barmeubel ontwerp Dansrijk

Barmeubel voor dansschool Dansrijck Nederweert
31. 08. 2014

Raw architectuurstudio heeft voor Dansrijck een barmeubel ontworpen, technisch uitgewerkt en vervolgens samen met de opdrachtgever gebouwd. Tap, koelinstallatie, vitrine en voldoende bergruimte zijn onderdeel van het meubel.