RAW architectuurstudio

eigentijdse architectuur, interieur en buitenruimte

VERLICHTINGSPLAN

Met verlichting geef je sfeer aan een interieur. Het is functioneel en de positie ervan is belangrijk. Sfeervolle inbouwspots, uitlichting van een speciaal kunstwerk, mooi en praktisch werklicht. Wij maken voor u een compleet verlichtingsplan. Hierin wordt de positie van de verschillende lichtpunten bepaald, passend bij de gewenste sfeer en indeling van de ruimte. 

Ontwerp
Een goed verlichtingsplan bestaat uit drie onderdelen: basisverlichting voor zacht en gelijkmatige uitlichting van de ruimte (plafondlamp bv), sfeerverlichting voor indirect en gezellig licht en accentverlichting voor direct licht (leeslamp, werklicht bv). Wij kijken welke lichtkleur en armatuurdesign er goed in uw interieur past en naar duurzaamheid (ledlamp) en dimbaarheid.

Maak op tijd een verlichtingsplan
Gaat u nieuw bouwen of verbouwen? Het is dan belangrijk om ons een verlichtingsplan te laten maken voordat de bouw gaat starten. Alle aansluitpunten en leidingwerk kunnen dan nog tijdig op de juiste plaats worden aangebracht. Ook voor een verlichtingsplan voor uw buitenruimte kunt u bij ons terecht.

 

© 2021 RAW architectuurstudio

Thema door Anders Norén