RAW architectuurstudio

eigentijdse architectuur, interieur en buitenruimte

INTERIEUR ONTWERP

Wilt u graag een make-over van uw interieur of advies voor de inrichting van uw nieuwe woning of bedrijfsruimte? Wilt u de indeling, stijl en kleurstelling van uw huidige interieur aanpassen? Wij ontwerpen een compleet interieurplan voor u! Dit kan met als basis de huidige meubels of we beginnen juist met een heel nieuwe blik. Een nieuw indelingsplan toont de beste opstelling van de meubels en we geven ideeën voor stoffering, materialen en kleuren in de ruimtes.

Maatwerk
Prachtig op maat ontworpen inbouwkasten, keukeninrichting en badkamermeubilair maken uw interieurontwerp helemaal af. We laten in ons ontwerpproces altijd verschillende oplossingen zien. En dit ontwerp werken wij verder uit tot een technische tekening. Moet er verbouwd worden of wenst u een aanbouw? Wij verzorgen een volledig bouwkundig ontwerp. Klik dan hier.

Realisatie van ons plan
Ook in het uitvoeringstraject zijn wij u graag van dienst. U bent er dan van verzekerd dat het interieurplan ook wordt gerealiseerd zoals het bedacht is. We vergelijken samen met u de uitgebrachte offertes van leveranciers en aannemers. Om de kwaliteit en sfeer van het ontwerp te waarborgen, begeleiden we u tijdens de uitvoering en leveren we samen het interieurproject op.

De beleving van binnen en buiten kunnen wij in het ontwerp met elkaar verbinden en u een totaalconcept aanbieden waarin architectuur, interieur en de buitenruimte perfect op elkaar aansluiten. Een metamorfose om van te genieten!

Samenwerkingspartner
Bij diverse interieuropdrachten werken wij  samen met Cinterieur.

© 2022 RAW architectuurstudio

Thema door Anders Norén