RAW architectuur studio

eigentijdse architectuur, interieur en buitenruimte

INTERIEUR ONTWERP

Wilt u graag een make-over van uw interieur of advies voor de inrichting van uw nieuwe woning of bedrijfsruimte? Wilt u de indeling, stijl en kleurstelling van uw huidige interieur aanpassen? Wij ontwerpen een compleet interieurplan voor u! Dit kan met als basis de huidige meubels of we beginnen juist met een heel nieuwe blik. Een nieuw indelingsplan toont de beste opstelling van de meubels en we geven ideeën voor stoffering, materialen en kleuren in de ruimtes.

Maatwerk
Prachtig op maat ontworpen inbouwkasten, keukeninrichting en badkamermeubilair maken uw interieurontwerp helemaal af. We laten in ons ontwerpproces altijd verschillende oplossingen zien. En dit ontwerp werken wij verder uit tot een technische tekening. Moet er verbouwd worden of wenst u een aanbouw? Wij verzorgen een volledig bouwkundig ontwerp. 

Maak op tijd een verlichtingsplan
Gaat u nieuw bouwen of verbouwen? Het is dan belangrijk om een verlichtingsplan te maken voordat de bouw gaat starten. Alle aansluitpunten en leidingwerk kunnen dan nog tijdig op de juiste plaats worden aangebracht. Met verlichting geef je sfeer aan een interieur. Wij maken voor u een compleet verlichtingsplan. Hierin wordt de positie van de verschillende lichtpunten bepaald, passend bij de gewenste sfeer en indeling van de ruimte. 

Realisatie van ons plan
Ook in het uitvoeringstraject zijn wij u graag van dienst. U bent er dan van verzekerd dat het interieurplan ook wordt gerealiseerd zoals het bedacht is. We vergelijken samen met u de uitgebrachte offertes van leveranciers en aannemers. Om de kwaliteit en sfeer van het ontwerp te waarborgen, begeleiden we u tijdens de uitvoering en leveren we samen het interieurproject op.

De beleving van binnen en buiten kunnen wij in het ontwerp met elkaar verbinden en u een totaalconcept aanbieden waarin architectuur, interieur en de buitenruimte perfect op elkaar aansluiten. Een metamorfose om van te genieten!

Samenwerkingspartner
Bij diverse interieuropdrachten werken wij  samen met Cinterieur.

© 2022 RAW architectuur studio

Thema door Anders Norén