A r c h i t e c t u u r

Voor uw nieuwbouwproject, verbouwing of aanbouw creëert Raw architectuurstudio op een inspirerende manier een bijzonder architectonisch ontwerp. Ook bij transformatie  van een bestaand pand naar een nieuwe gebruiksfunctie. Door ruime ervaring op het gebied van ontwerp, bouw en inrichting kan onze ontwerpstudio samen met u de ultieme woon- of werkomgeving gaan vorm geven.

Kenmerkend voor onze ontwerpstudio is de integrale benadering van ontwerpen waarbij interieur en exterieur elkaar aanvullen, ondersteunen en versterken. Wij laten de potentie zien van de ruimtelijke mogelijkheden en streven wij naar een optimale beleving van sfeer en locatie.

Onze expertise kunnen wij u aanbieden vanaf de eerste schets in de ontwerpfase tot de aanvraag voor omgevingsvergunning en vanaf de bouwtechnische tekening tot aan de offerte van uw aannemer.  

Onze architectonische aanpak is creatief, ruimdenkend en intuïtief. Wij verrassen graag met nieuwe concepten, betere indeling van de ruimte en de juiste verbinding tussen gebouw en interieur.