RAW architectuur studio

eigentijdse architectuur, interieur en buitenruimte

ARCHITECTONISCH ONTWERP AANBOUW EN VERBOUWING

Wilt u gaan verbouwen, aanbouwen of een bestaand pand gaan transformeren naar een andere gebruiksfunctie? RAW architectuurstudio maakt voor u een bijzonder architectonisch ontwerp voor de nieuwe gewenste situatie! Wij zien de potentie van een ruimte en weten hoe deze optimaal gebruikt kan worden. Onze architectonische aanpak is creatief, ruimdenkend en intuïtief. Wij denken altijd in meerdere oplossingen en laten dit ook zien. Wij verrassen met nieuwe concepten, betere indelingen van de ruimte en de juiste verbinding tussen gebouw en interieur.

Vergunningsvrij bouwen
We laten graag zien binnen welke kaders er vergunningsvrij gebouwd mag worden. Indien het toch noodzakelijk is om een aanvraag voor omgevingsvergunning te doen, kunnen wij deze voor u verzorgen. Wij werken het architectonisch ontwerp uit tot een bouwtechnisch ontwerp, zoeken naar de juiste keuzes die passen binnen uw budget en adviseren u tijdens het bouwtraject met de aannemer.

Neem nu contact met ons op!
In een eerste gesprek bespreken we uw wensen en beoordelen de mogelijkheden. We lichten toe wat we voor u kunnen betekenen tijdens het ontwerp- en bouwproces. Als de ‘klik’ er is en u enthousiast bent over onze werkwijze gaan wij graag over tot het maken van een definitieve offerte voor het architectonisch ontwerp, advisering en technische uitwerking.

© 2022 RAW architectuur studio

Thema door Anders Norén