Nieuwbouw

Wilt u uw eigen droomwoning of een nieuw bedrijfspand gaan bouwen?
RAW architectuurstudio creëert op een inspirerende manier een bijzonder architectonisch ontwerp! Door ruime ervaring op het gebied van ontwerp, bouw en inrichting kan onze ontwerpstudio samen met u de ultieme woon- of werkomgeving gaan vorm geven. Wij laten u daarbij de mogelijkheden zien die passen binnen het bestemmingsplan en beeldkwaliteitsplan.

Kenmerkend voor onze ontwerpstudio is de integrale benadering van ontwerpen waarbij interieur en exterieur elkaar aanvullen, ondersteunen en versterken. Daarnaast streven wij naar een optimale beleving van ruimte en de locatie.

Wat kunt u van ons verwachten?
In een eerste gesprek bespreken we uw wensen en beoordelen de mogelijkheden. We lichten toe wat we voor u kunnen betekenen tijdens het ontwerp- en bouwproces. Als de ‘klik’ er is en u enthousiast bent over onze werkwijze gaan wij graag over tot het maken van een definitieve offerte voor het architectonisch ontwerp, advisering en technische uitwerking.

Onze expertise kunnen wij u aanbieden vanaf de eerste schets in de ontwerpfase tot de aanvraag voor omgevingsvergunning en vanaf de technische tekening tot aan de offerte van uw aannemer.