A B O U T

RAW architectuurstudio is een architectenbureau in Eindhoven. Wij creëren op een inspirerende manier gebouwen en ruimtes samen met de mensen die er gebruik van maken. Origineel, sfeervol en persoonlijk. Door ruime ervaring op het gebied van ontwerp, bouw en inrichting van woningen en utilitaire gebouwen kan onze ontwerpstudio een totaalconcept verzorgen voor architectuur, interieur en ontwerp van de buitenruimte. Wij zijn werkzaam door het gehele land voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Samen met onze opdrachtgever wordt naar passende oplossingen gezocht met betrekking tot esthetiek en sfeer, duurzaamheid, kostprijs, energiezuinigheid, gezondheid en gebruikscomfort. Onze architectuur inspireert, maakt eigenheid, ze verbindt en brengt mensen bij elkaar.

Neem contact op!
Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek kunnen we, naast een eventuele opdracht, onze werkwijze bespreken. Wij maken graag kennis met U!

RAW architectuurstudio is aangesloten bij de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) en staat ingeschreven bij Stichting Architectenregister.

Op al onze overeenkomsten, aanbiedingen en werkzaamheden zijn van toepassing: de Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur De nieuwe regeling 2011. Voor particuliere opdrachtgevers geldt De Consumentenregeling 2013 Rechtsverhouding consument – architect.