RAW architectuur studio

eigentijdse architectuur, interieur en buitenruimte

A B O U T

RAW architectuurstudio is een architectenbureau in Eindhoven. Wij creëren op een inspirerende en expressieve wijze gebouwen en ruimtes samen met de mensen die er gebruik van maken. Origineel, innovatief en persoonlijk. Door ruime ervaring op het gebied van ontwerp, bouw en inrichting van woningen en utilitaire gebouwen kan onze ontwerpstudio een totaalconcept verzorgen voor architectuur, interieur en ontwerp van de buitenruimte.

Ook onderzoeken we de potentie van bestaande gebouwen om ze te transformeren naar een nieuwe gebruiksfunctie. Onze architecturale diensten worden op maat aangeboden om aan de individuele vereisten van elk project te voldoen. Wij zijn werkzaam voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

In onze ontwerpen zoeken we samen met onze opdrachtgever naar passende oplossingen met betrekking tot esthetiek en sfeer, duurzaamheid, kostprijs, energiezuinigheid, gezondheid en gebruikscomfort. Onze architectuur inspireert, maakt eigenheid, ze verbindt en brengt mensen bij elkaar.

RAW architectuurstudio is aangesloten bij de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) en staat ingeschreven bij Stichting Architectenregister.

Op al onze overeenkomsten, aanbiedingen en werkzaamheden zijn van toepassing: de Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur De nieuwe regeling 2011. Voor particuliere opdrachtgevers geldt De Consumentenregeling 2013 Rechtsverhouding consument – architect.

Disclaimer

© 2022 RAW architectuur studio

Thema door Anders Norén