RAW architectuurstudio

eigentijdse architectuur, interieur en buitenruimte

A B O U T

RAW architectuurstudio is een architectenbureau in Eindhoven. Wij creƫren op een inspirerende manier gebouwen en ruimtes samen met de mensen die er gebruik van maken. Origineel, innovatief en persoonlijk. Door ruime ervaring op het gebied van ontwerp, bouw en inrichting van woningen en utilitaire gebouwen kan onze ontwerpstudio een totaalconcept verzorgen voor architectuur, interieur en ontwerp van de buitenruimte. Wij zijn werkzaam door het gehele land voor particuliere en zakelijke opdrachtgevers.

Samen met onze opdrachtgever wordt naar passende oplossingen gezocht met betrekking tot esthetiek en sfeer, duurzaamheid, kostprijs, energiezuinigheid, gezondheid en gebruikscomfort. Onze architectuur inspireert, maakt eigenheid, ze verbindt en brengt mensen bij elkaar.

RAW architectuurstudio is aangesloten bij de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) en staat ingeschreven bij Stichting Architectenregister.

Op al onze overeenkomsten, aanbiedingen en werkzaamheden zijn van toepassing: de Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur De nieuwe regeling 2011. Voor particuliere opdrachtgevers geldt De Consumentenregeling 2013 Rechtsverhouding consument – architect.

Disclaimer

© 2021 RAW architectuurstudio

Thema door Anders Norén