Verrassend familiehuis

UITBREIDING JAREN ’50 WONING  

De bewoners willen samen met RAW architectuurstudio de indeling en woonsfeer van hun woning in Geldrop veranderen tot een eigentijds en warm familiehuis. Het gezin met 4 kinderen wenst een moderne architectuur met veel licht en ruimte. In het nieuwe ontwerp wordt een riante woonkeuken aangebouwd. Naast de woonkamer wordt er een speciale computerruimte voor de kinderen voorzien. De verschillende ruimtes kunnen met elkaar communiceren. Er is altijd visueel contact mogelijk. Stoere houten schuifdeuren en taatsdeuren van vloer tot plafond kunnen de ruimte ook weer afsluiten. De relatie tussen de woonkeuken en de tuin is ook erg belangrijk voor dit gezin en er is daarom veel glas toegepast in de aanbouw.

Keuken als hart
De nieuwe woonkeuken is het hart van het familiehuis. Hier is het keukenmeubilair op maat ontworpen op een hoogwaardig afwerkingsniveau. Materiaal en kleurstelling is sober en tijdloos gekozen. Het sfeervolle verlichtingsplan is zorgvuldig uitgewerkt en afgestemd op de nieuwe indeling van de ruimtes. Overal is ledverlichting voorzien.

Buitenruimte
Wij mochten ook het ontwerp voor de buitenruimte verzorgen, wat nu wordt gerealiseerd. Het is in verbinding met het interieur ontworpen. 

raw-aanbouw-ontwerp-geldrop-31

Enkele 3d schetsen van het ontwerp:

RAW woonkeuken Geldrop 12

Plattegronden Rulstraat website copy
Plattegrond.