Doorkijkjes in verrassende aanbouw

UITBREIDING  WONING  ASTRID  EN  MAURICE

Een gezin met drie opgroeiende kinderen heeft RAW architectuurstudio gevraagd een uitbreiding van de woonruimte te ontwerpen. De wens was om verschillende leefplekken en sferen in hun nieuwe woonkamer te creëren in plaats van een grote open ruimte. Het ontwerp kenmerkt zich door het aanbrengen van een paar wanden in de grote nieuwe woonkamer waardoor er kleinere ruimtes ontstaan die ingevuld kunnen worden als zithoek, eethoek, keuken en een speelruimte voor de kinderen.  De geborgenheid van de afzonderlijke ruimtes blijft gewaarborgd en toch zijn er voldoende doorkijkjes waardoor het grotere geheel zichtbaar wordt. Een nieuwe keuken met kookeiland is verlengd tot in de aanbouw en er is een aparte bijkeuken gerealiseerd. Door op verschillende plaatsen een lichtstraat aan te brengen valt er mooi daglicht binnen. Toepassing van hoogwaardige isolatie en beglazing zorgen voor een prettig klimaat in de nieuwe woonkamer.

Aanbouw Geldrop

aanbouw keuken

aanbouw Geldrop

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.