Outdoor living

BUITENRUIMTE WONING MARIEKE EN BAS

De bestaande buitenruimte was een omheind grasveld, eigenlijk een ‘lege’ruimte. In het nieuwe ontwerp is gezocht naar een eigentijdse tuinarchitectuur en het creëren van verschillende plekken en sferen. De tuin mag het verlengstuk van de woning worden, een ruimte waarin geleefd wordt. Buiten is eigenlijk ook een beetje binnen. Daarom wordt de binnensfeer mooi verbonden met de buitensfeer. De tuin is strak vormgegeven in vlakken en (zicht-)lijnen. 

Praktisch
Het beplantingsplan is zorgvuldig afgestemd op de gewenste sfeer en de bezonning en is praktisch in onderhoud. Verharding en groen vullen elkaar mooi aan in dit ontwerp. Op het overdekte loungeterras, uitgevoerd met fraaie hardhouten lamellen, genieten de bewoners van een rustgevende sfeer. De overkapping is gecombineerd met een buitenberging. 

Het bouwproject is in uitvoering.