Moderne look voor jaren ’60 bungalow

RENOVATIE WONING  DIANNE EN SJEF

De oorspronkelijke uitstraling en indeling van deze jaren ’60 bungalow voldeed niet aan de wensen van onze opdrachtgever. Er is aan RAW architectuurstudio gevraagd om een plan te bedenken voor de renovatie van deze woning waarin een eigentijds gevelbeeld en een andere indeling van de plattegrond moesten worden toegepast. Tijdens de ontwerpsessie hebben wij de hokjes structuur van de woonruimtes doorbroken en een grote open woonkamer met nieuwe keuken bedacht. Vanuit de woonkamer is er een zichtrelatie met de straatzijde gelegd die er voorheen niet was en grotere ramen zorgen voor meer daglicht.

Renovatie
Voor de grondige renovatie bleek het noodzakelijk om het dak en de vloeren te vernieuwen en van hoogwaardige isolatie te voorzien. Het nieuwe dak is voorbereid op de aanleg van zonnepanelen. De buitenkozijnen zijn grotendeels vernieuwd. De schuine kap van de bijkeuken is vervangen door een plat dak en geïntegreerd in een nieuwe luifelconstructie rondom de woning. Al het schoonmetselwerk is mooi wit gekeimd en de luifelonderdelen zijn afgewerkt met verduurzaamde houten geveldelen.

raw-bungalow-verbouwing-01

raw-bungalow-verbouwing-03

SONY DSCSONY DSC

RAW verbouwing bungalow Haaren 03

RAW verbouwing bungalow Haaren 01
plattegrond

RAW verbouwing bungalow Haaren 11verbouwing

raw-verbouwing-bungalow-haaren-01voor de verbouwing

Wilt u uw woning ook gaan verbouwen? Wij verzorgen een compleet ontwerp, vergunningsaanvraag en begeleiding tijdens het bouwtraject met de aannemer. Voor meer informatie, klik hier.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.