Metamorfose interieur voor villa

INTERIEUR  VILLA  G  

De bewoners van deze villa wilden de indeling, meubels, stoffering en verlichtingsplan van de bestaande woonkamer en traphal grondig aanpakken. De sfeer en stijl van hun oude interieur beviel niet meer, ze wilden graag een grote zithoek en misten opbergruimte. RAW architectuurstudio maakte voor hen een verrassend interieurontwerp en begeleidde tijdens de uitvoering.

Maatwerk
De te kleine en klassieke bestaande meubels sloten niet aan bij de schaal van de grote woonkamer. De nieuwe comfortabele en ruime zithoek is op een groot vloerkleed als een eiland midden in de ruimte geplaatst waardoor de meeste wanden vrij blijven van meubilair. Dit geeft een mooi ruimtelijk gevoel. In de op maat ontworpen wandkast is het tv-scherm voorzien welke uit de kast kan worden getrokken en gedraaid naar de eethoek. Een grote nieuwe zandkleurige loungebank met relaxelement zit heerlijk en vormt het middelpunt van de nieuwe zithoek. De bank is optimaal geplaatst ten opzichte van de televisie en de gashaard. De looproutes zijn kort en functioneel gehouden en de zithoek is verder ingevuld met karakteristieke fauteuils, coole kleine bijzettafeltjes en staande verlichtingsarmaturen.

Ontwerp i.s.m. Cinterieur.

SONY DSC

Goede kwaliteit is tijdloos
Door de liefde voor mooie materialen en hoge kwaliteit wordt het interieur nergens chaotisch. De sfeer oogt casual en ontspannen, maar ieder detail is zorgvuldig overwogen. De bestaande antraciet leistenen vloer is overal gehandhaafd en vormt de basis voor het nieuwe plan. Alle wanden en plafonds zijn van een nieuwe stuclaag voorzien en helder wit geschilderd. Er is een neutraal, warm kleurenpalet toegepast voor de nieuwe meubels en stoffering met subtiele kleurnuances. Twee grote kunstwerken aan de muur (nog niet op de foto) en accessoires geven een kleurig en persoonlijk accent aan het interieur. Het verlichtingsplan is afgestemd op de nieuwe indeling van de meubels. Door toepassing van een verlaagd plafond in de woonkamer kunnen de strakke inbouwspots de nieuwe zithoek sfeervol aanlichten. In het compleet vernieuwde verlichtingsplan geven bijzondere armaturen sprankelende accenten aan het nieuwe interieur.

RAW-interieurontwerp-villa-Geldrop

Metamorfose
‘Familie en vrienden die hier nu binnenkomen vinden het nieuwe interieur fantastisch’. De metamorfose wordt al meteen duidelijk in de verbouwde hal van de woning. Jassen en schoenen zijn door toevoeging van de nieuwe garderobekast netjes uit het zicht. Oude binnenkozijnen, deuren en deurbeslag en de toiletruimte zijn geheel vernieuwd naar een luxere uitstraling. De trap is in een neutrale kleur gelakt en de garderobe is ondergebracht in een maatwerk kast.

RAW interieurontwerp villa Geldrop 10 copy
Indelingsplan nieuw interieurvoorstel.

 

Bent u ook op zoek naar een nieuw interieur voor uw woning? Wij verzorgen een compleet ontwerp, adviseren en begeleiden tijdens de uitvoering. Voor meer informatie, klik hier.

 

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.