Change of space

VERBOUWING  EN INTERIEURONTWERP WONING  HENRIETTE EN TON

Bij de verbouwing van deze vrijstaande woning mocht het gedateerde interieur gemoderniseerd worden. Er is een nieuwe goed geïsoleerde betonvloer met vloerverwarming aangebracht voor een behaaglijk binnenklimaat. Er zijn nieuwe gevelopeningen ontworpen om meer daglicht naar binnen te brengen en de indeling en inrichting van de woonkamer en keuken zijn aangepast. De bewoners kozen voor kwalitatieve materialen die een tijdloze uitstraling hebben. Bestaande en nieuwe meubels worden gecombineerd tot een nieuw interieur. Lichte tinten, een mooie eikenhoutenvloer en donkere accenten brengen het geheel tot een harmonische woonsfeer. 

Maatwerk 
RAW architectuurstudio heeft een ontwerp gemaakt voor het maatwerk meubel waarin de tv, bijbehorende apparatuur en de houthaard zijn opgenomen. Voor de hele woonkamer en keuken is een nieuw sfeervol verlichtingsplan gemaakt, afgestemd op de inrichting van de ruimtes. De nieuw ontworpen keuken is de blikvanger in de ruimte. Het marmerlook keramische blad geeft een bijzonder accent aan deze keuken. 

Interieurontwerp i.s.m. Cinterieur.

 


bestaande situatie