A B O U T

RAW architectuurstudio creëert op een inspirerende manier de plek waar onze opdrachtgever zich thuis voelt. Origineel, sfeervol en persoonlijk. Door ruime ervaring op het gebied van ontwerp, bouw en inrichting van woningen en utilitaire gebouwen kan onze ontwerpstudio een totaalconcept verzorgen voor architectuur, interieur en ontwerp van de buitenruimte. 

Van ontwerp tot realisatie
Onze expertise kunnen wij u aanbieden vanaf de eerste schets in de ontwerpfase tot de aanvraag voor omgevingsvergunning en vanaf de technische tekening tot aan de begeleiding van de uitvoering. Wij adviseren en ontzorgen onze opdrachtgever en kunnen projecten desgewenst turn-key opleveren. RAW architectuurstudio werkt voor particulieren, bedrijven en gemeentes en op projectbasis (freelance).

Ontwerpvisie
Samen met onze opdrachtgever wordt binnen het beschikbare budget naar passende oplossingen gezocht met betrekking tot esthetiek en sfeer, duurzaamheid, energiezuinigheid en gebruikscomfort. Naast de bouwkundige criteria starten wij de ontwerpopgave vanuit de behoefte en wensen die voortkomen uit leefstijl en beleving. Door luisteren en vraagstelling krijgen wij een goed inzicht in de wensen van onze opdrachtgever. Wij vragen door naar wat er echt belangrijk is en prikkelen met nieuwe ideeën. Er kan een voorstel komen te liggen waar u zelf nog nooit aan heeft gedacht. 

Maatwerk
Maatwerk ontstaat vanuit een interesse in onze opdrachtgever en de opdracht. We zijn specialist in het vertalen van wensen en ideeën naar een bijzonder bouwplan. Daarbij zoeken we steeds actief de dialoog met onze opdrachtgever, de beste projecten maak je tenslotte samen!

Afspraak
Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek kunnen we, naast een eventuele opdracht, onze werkwijze en tarieven bespreken. Wij maken graag kennis met U!

 

RAW architectuurstudio is aangesloten bij de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) en staat ingeschreven bij Stichting Bureau Architectenregister.

Onze opdrachten worden uitgevoerd onder de vigerende voorwaarden zoals omschreven in de “rechtsverhouding opdrachtgever, architect, ingenieur en adviseur DNR 2011” . Een exemplaar van de DNR wordt op verzoek digitaal toegezonden.