A B O U T

RAW architectuurstudio is een architectenbureau in Eindhoven. Wij creëren op een inspirerende manier oplossingen voor ruimtelijke vraagstukken. Origineel, sfeervol en persoonlijk. Door ruime ervaring op het gebied van ontwerp, bouw en inrichting van woningen en utilitaire gebouwen kan onze ontwerpstudio een totaalconcept verzorgen voor architectuur, interieur en ontwerp van de buitenruimte. 

Ontwerpvisie
Samen met onze opdrachtgever wordt naar passende oplossingen gezocht met betrekking tot esthetiek en sfeer, duurzaamheid, kostprijs, energiezuinigheid en gebruikscomfort. Naast de bouwkundige criteria starten wij de ontwerpopgave vanuit de behoefte en wensen die voortkomen uit leefstijl en beleving. Architectuur maakt eigenheid, ze verbindt en brengt mensen bij elkaar.

Maatwerk
Maatwerk ontstaat vanuit een interesse in onze opdrachtgever en de opdracht. We zijn specialist in het vertalen van wensen en ideeën naar een bijzonder ontwerp. Daarbij zoeken we steeds actief de dialoog met onze opdrachtgever, de beste projecten maak je tenslotte samen!

Afspraak
Tijdens een vrijblijvend eerste gesprek kunnen we, naast een eventuele opdracht, onze werkwijze en tarieven bespreken. Wij maken graag kennis met U!

RAW architectuurstudio is aangesloten bij de Branchevereniging Nederlandse Architectenbureaus (BNA) en staat ingeschreven bij Stichting Architectenregister.

Op al onze overeenkomsten, aanbiedingen en werkzaamheden zijn van toepassing: de Rechtsverhouding opdrachtgever-architect, ingenieur en adviseur De nieuwe regeling 2011.

Op al onze overeenkomsten, aanbiedingen en werkzaamheden voor particuliere opdrachtgevers is van toepassing: De Consumentenregeling 2013 Rechtsverhouding consument – architect.