Wonen aan de patio

NIEUWBOUW PATIOWONINGEN

Voor het uitbreidingsplan Molen Akkers in de gemeente Reusel de Mierden zijn een aantal geschakelde patiowoningen ontworpen. Alle woningen liggen aan een bijzondere groene buitenruimte en hebben 1 of 2 parkeerplaatsen op het eigen kavel. De open structuur van de carport versterkt de relatie met de groene buitenruimte. Het kleurpalet van de gevels versterkt de dynamiek van de woonmassa’s. Er wordt gespeeld met twee tinten bakstenen, verduurzaamd gebeitst hout en minimalistisch geprofileerde aluminium kozijnen. Met een beukmaat van 9,5 mtr ontstaat een mooie ruime plattegrond. De woonruimtes hebben grote glazen puien met uitzicht op de patioruimte. Het plan is zodanig ontworpen dat er verschillende opties mogelijk zijn om de woning te vergroten en aan te passen. Dit werken wij samen met de individuele kopers zorgvuldig uit. Het ontwerp is genomineerd voor de Welstandsprijs Zuidoost Brabant.

Ontwerp in opdracht van KdVarchitectuur.

 


Plattegronden.