Nieuwe huisstijl, nieuw interieur!

INTERIEUR  MAKELAARSKANTOOR  

Onze opdrachtgever wil de ontvangstruimte en spreekruimte van zijn makelaarskantoor een nieuwe uitstraling geven waarbij de klant een prettig ‘thuis’ gevoel krijgt. Door een heldere, overzichtelijke indeling te creëren zijn er in ons ontwerp prettige ruimtes ontstaan. De ontvangstruimte heeft een lounge-achtige setting waardoor het een prettige ruimte is om even binnen te lopen. Persoonlijke gesprekken kunnen in de spreekruimte achter de schuifdeuren voortgezet worden.

Een grote kastenwand met spreektafel, hoge balietafel en bijzettafel zijn op maat ontworpen en vervaardigd. Geolied massief eiken is hier gecombineerd met zwart gespoten stalen poten. In het plan zijn naast het meubilair ook de stoffering en de vloerbedekking vernieuwd en is een compleet verlichtingsplan verzorgd.

Ontwerp i.s.m. Cinterieur.

RAW interieur makelaar Boxtel 02

raw-interieurontwerp-bedrijf-05

raw-interieurontwerp-bedrijf-02

RAW interieur makelaar Boxtel 04

raw-interieurontwerp-bedrijf-06

raw-interieurontwerp-bedrijf-04

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.